Si do duken pa logo fletëvotimet për zgjedhjet e 3 Nëntorit?

Posted by

35Kështu do të duken fletëvotimet në zgjedhjet lokale të 3 Nëntorit. Përveç logos të Komisionit Qendror Zgjedhor, ky dokument, nuk do të ketë asnjë simbol të Republikës së Kosovës.
Vendimi, si transmeton klan kosova, për këtë është marrë ditën e hënë, pas një mbledhje të jashtëzakonshme të KQZ-së. Propozimi ka ardhur nga anëtari i komisionit nga radhët e SLS-së, Goran Zdravkoviq dhe u përkrah nga shumica e anëtarëve, me përjashtim të Vetëvendosjes dhe AKR-së.

Postimet me teme te ngjajshme

Share this article

comments

INFOSHQIP - Informacionet shqip located at Sheshi Skenderbej Pallati Kultures , Tirane, AL . Reviewed by 736 customers rated: 3 / 5
Email
Print
'); MainContentW = 350; LeftBannerW = 130; RightBannerW = 130; LeftAdjust = 10; RightAdjust = 10; TopAdjust = 350; ShowAdDiv(); window.onresize = ShowAdDiv; }
Friend: Tai game hay, crack, serial - crack, hack
php hit counter