Fantazma në foto (Foto)

Posted by

10“Ishte diçka fantastike. Nuk u tremba aspak. Fantazmën ma vuri në dukje vajza sepse unë nuk di të merrem shumë me celularin. Nuk jam e trembur aspak. Më duket diçka e bukur”, tha Davis për ‘Houston Chronicle’.

Skeptikët thonë se ajo dhe vajza e saj kanë manipuluar foton me anë të një aplikacioni për smartphone të quajtur GhostCam, por Marcella Davis përgjigjet se nuk ia ka idenë gjërave të tilla.
“Ju betohem se fotoja është origjinale”, thotë Davis.

Postimet me teme te ngjajshme

Share this article

comments

INFOSHQIP - Informacionet shqip located at Sheshi Skenderbej Pallati Kultures , Tirane, AL . Reviewed by 736 customers rated: 3 / 5
Email
Print
php hit counter