Land Rover prezanton modelet Range Rover Hybrid dhe Sport Hybrid

Posted by

13Land Rover ka prezantuar modelet e saj të para hibride, Range Rover Hybrid dhe Range Rover Sport Hybrid. Të dy modelet do të ofrojnë efikasitet më të lartë të karburantit dhe emisionet e CO2 më pak sesa automjetet që nuk janë hibride, duke mbajtur performancën e larë të automjeteve.
Ata të interesuar do të jetë në gjendje fillojnë blerjen muajin e ardhshëm, me dërgesat e planifikuara të fillojnë vitin e ardhshëm.
Të dy modelet vijnë me shasi alumini dhe janë të bazuara në arkitekturën e lehtë, duke fituar titullin si makinat e para 4×4 në botë, hibride me naftë. Makinat vijnë me motor 3-litër SDV6 me naftë dhe një motor elektrik 35kw, si dhe një bateri litium-jon dhe një transformator.
Land Rover thotë se i tërë sistemi hibrid, i cili është i përbërë nga motori elektrik, bateria dhe transformatori, peshon më pak se 116 kilogram.
Makinat 4×4 hibride janë në gjendje për të arritur 100 km në orë në më pak se shtatë sekonda dhe një shpejtësi maksimale prej 220 km në orë. Për sa i përket dizajnit, modelet hibride vijnë me pesë vende dhe një vend bagazhesh.

Postimet me teme te ngjajshme

Share this article

comments

INFOSHQIP - Informacionet shqip located at Sheshi Skenderbej Pallati Kultures , Tirane, AL . Reviewed by 736 customers rated: 3 / 5
Email
Print
php hit counter